گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند-راهبرد معاصر
منع شرکت پذیرفته شدگان دکتری در کنکور رفع شد وزیر بهداشت: قرار است فرمول اضافه کاری پرستاران بهتر شود اعلام مبلغ جدید حقوق بازنشستگان با همسان‌سازی | حداقلی‌بگیران هم شامل افزایش حقوق شدند تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند | کاهش دما و بارش برف تیراندازی در مدرسه | اصابت گلوله به سر یک دانش‌آموز قائمشهری ۱۱ راه برای معلم شدن بدون کنکور | این افراد بدون آزمون به دانشگاه فرهنگیان می‌روند بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان کلید خورد | رتبه‌بندی شامل کادر اداری هم می‌شود؟ زیباترین خفاش جهان انتخاب شد رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت

گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند

ناسا اعلام کرد جولای 2023 (تیر-مرداد) احتمالا گرم‌ترین ماه جهان در صدها یا هزاران سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ارشد ناسا می گویند دمای بالا در سراسر قاره ها جای تعجب ندارد. آنها بر این باورند که سال 2023 احتمالا گرم ترین سال ثبت شده باشد و سال آینده احتمالاً حتی گرم تر خواهد بود.

 

دانشمندان ارشد ناسا در نشستی با خبرنگاران گفتند که جولای 2023 احتمالاً گرم ترین ماه ثبت شده در صدها یا حتی هزاران سال گذشته خواهد بود و هشدار دادند که گرما بیشتر هم خواهد شد.

 

گاوین اشمیت، مدیر موسسه مطالعات فضایی گادرد ناسا گفت: «ما شاهد تغییرات بی‌سابقه‌ای در سراسر جهان هستیم. امواج گرمایی که در ایالات متحده، اروپا، چین مشاهده می‌کنیم، رکوردهای جدیدی در زمینه گرما به وجود آورده است.»

 

ژوئن 2023(خرداد-تیر) در مقایسه با ماه های ژوئن سال گذشته، گرم ترین ماه ثبت شده بود و جولای احتمالاً گرم ترین ماه در کل ماه ها خواهد بود. کیت کالوین، دانشمند ارشد ناسا و مشاور ارشد آب و هوا، گفت: «فعالیت های انسانی و عمدتاً انتشار گازهای گلخانه ای، به طور واضح باعث گرم شدن سیاره ما می شود.»

 

دانشمندان ناسا تصریح کردند که داده‌های جمع‌آوری‌شده و تجزیه‌وتحلیل‌شده توسط این موسسه قبلاً به این موضوع اشاره کرده‌ بودند.

 

آخرین بار در جولای و آگوست 2016 (تیر- مرداد- شهریور) به دلیل پدیده ال نینو در زمستان 2015-2016 شاهد چنین افزایش دما بودیم. اما امواج گرمایی که در حال حاضر مشاهده می شود به دلیل گرمای کلی در سراسر جهان، به ویژه در اقیانوس ها است.

 

اشمیت گفت: « ماه‌هاست که شاهد رکوردشکنی دمای سطح دریا، حتی خارج از مناطق استوایی هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که این ادامه یابدبه این دلیل که ما همچنان گازهای گلخانه‌ای را وارد جو می‌کنیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار