گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند

ناسا اعلام کرد جولای 2023 (تیر-مرداد) احتمالا گرم‌ترین ماه جهان در صدها یا هزاران سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ارشد ناسا می گویند دمای بالا در سراسر قاره ها جای تعجب ندارد. آنها بر این باورند که سال 2023 احتمالا گرم ترین سال ثبت شده باشد و سال آینده احتمالاً حتی گرم تر خواهد بود.

 

دانشمندان ارشد ناسا در نشستی با خبرنگاران گفتند که جولای 2023 احتمالاً گرم ترین ماه ثبت شده در صدها یا حتی هزاران سال گذشته خواهد بود و هشدار دادند که گرما بیشتر هم خواهد شد.

 

گاوین اشمیت، مدیر موسسه مطالعات فضایی گادرد ناسا گفت: «ما شاهد تغییرات بی‌سابقه‌ای در سراسر جهان هستیم. امواج گرمایی که در ایالات متحده، اروپا، چین مشاهده می‌کنیم، رکوردهای جدیدی در زمینه گرما به وجود آورده است.»

 

ژوئن 2023(خرداد-تیر) در مقایسه با ماه های ژوئن سال گذشته، گرم ترین ماه ثبت شده بود و جولای احتمالاً گرم ترین ماه در کل ماه ها خواهد بود. کیت کالوین، دانشمند ارشد ناسا و مشاور ارشد آب و هوا، گفت: «فعالیت های انسانی و عمدتاً انتشار گازهای گلخانه ای، به طور واضح باعث گرم شدن سیاره ما می شود.»

 

دانشمندان ناسا تصریح کردند که داده‌های جمع‌آوری‌شده و تجزیه‌وتحلیل‌شده توسط این موسسه قبلاً به این موضوع اشاره کرده‌ بودند.

 

آخرین بار در جولای و آگوست 2016 (تیر- مرداد- شهریور) به دلیل پدیده ال نینو در زمستان 2015-2016 شاهد چنین افزایش دما بودیم. اما امواج گرمایی که در حال حاضر مشاهده می شود به دلیل گرمای کلی در سراسر جهان، به ویژه در اقیانوس ها است.

 

اشمیت گفت: « ماه‌هاست که شاهد رکوردشکنی دمای سطح دریا، حتی خارج از مناطق استوایی هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که این ادامه یابدبه این دلیل که ما همچنان گازهای گلخانه‌ای را وارد جو می‌کنیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار